Als het ‘Meisje met de parel’ op de foto

Het schilderij “Meisje met de parel” van Johannes Vermeer is ongekend populair om in je woonkamer of andere ruimte te hangen. Maar wat is er nou leuker dan dat je eigen dochter of jijzelf als het ‘meisje met de parel’ op de foto gaat en dit op een mooi materiaal laten afdrukken?

Dit is sinds kort mogelijk in mijn fotostudio! Mocht je zelf geschikte kleding hebben, dan gebruiken we dat. Heb je dat niet dan heb ik verschillende materialen en kleding waarmee we het meisje met de parel kunnen vormgeven.

We maken meerdere foto’s, waarna jij de mooiste foto uit de fotogalerij mag kiezen. Deze ga ik voor je bewerken zodat de foto zo authentiek mogelijk wordt met zoveel mogelijk authentieke kleuren.

Lijkt dit je leuk, dan hoor ik graag van je. Bij mijn contactpagina kun je mijn gegevens vinden. Je mag eventueel ook al meteen een afspraak inplannen, als je dan maar duidelijk vermeldt dat het een “meisje met de parel” foto-shoot betreft.

Elke foto van het meisje met de parel zal anders worden. Zeker als je je eigen kleding, sjaal en parels meebrengt. Je kunt je het helemaal krijgen zoals jij het wilt.

Je eigen kunst aan de muur. Kunst met een grote K.

Het meisje met de parel zoals het in Het Mauritshuis hangt.