Overleden persoon aan foto toevoegen / Schaduwfoto


Mis je je vader, moeder, opa, oma of ander geliefd persoon op de foto? Een overleden persoon laten toevoegen aan een foto kan op verschillende manieren: 

  • Overleden persoon in een bestaande foto toevoegen die je zelf al in je bezit hebt.

Heb je zelf een mooie foto, bijvoorbeeld van je bruiloft of vakantie dan kun je aan deze foto jouw overleden vader, moeder of ander familielid laten toevoegen. 


  • Overleden persoon in een foto plaatsen met een nieuwe achtergrond.

Het is ook mogelijk om alle personen, dus de overledene en de andere mensen in een nieuwe foto te plaatsen met een mooie (egale) achtergrond.  Ik heb div. achtergronden beschikbaar en ik kan heel veel achtergronden zelf maken.  Dit kan bijv. een foto in de natuur zijn, een strakke egale achtergrond, maar ook een (fantasie) achtergrond met zelf uit te kiezen kleuren.

Het resultaat is sterk afhankelijk van de foto’s die worden aangeleverd. Het beste resultaat krijg je waneer de overledene persoon er helemaal of zo volledig mogelijk opstaat, dus met de armen en lijf en wanneer de foto een goede resolutie heeft.

Meestal wordt de overledene vervaagd weergegeven maar dat hoeft natuurlijk niet!

De foto’s kun je digitaal aanleveren, graag in een zo hoog mogelijke resolutie.

De kosten hiervoor zijn tussen de €50 en €100 (afhankelijk hoeveel werk er mee gemoeid is en wat de wensen zijn). Je ontvangt de foto digitaal maar je kunt het eventueel via mij laten afdrukken op bijv. plexiglas, dibond of hout.


  • Een 2 in 1 portret maken.

Ook is het mogelijk om een duofoto / 2 in 1 portret te laten maken. 

Dit kan zoals je hieronder ziet met een bestaande foto die wordt samengevoegd met een foto die we van jou maken in mijn fotostudio in Liempde. Hoe beter de kwaliteit is van de bestaande foto, hoe mooier en beter het resultaat zal zijn.

Het tarief hiervoor is €280.

Overleden dierbare of geliefde in foto plaatsen

Kayleigh is al 12 jaar niet meer onder ons maar haar zus wilde haar ouders verassen met een portret van hun samen. Gelukkig had ze een schoolfoto van haar zus die perfect voor was voor het maken van een 2 in 1 portret.

Geen dag vergeten, alle dagen gemist.

❤️


Overleden dierbare persoon toevoegen aan foto

Niels is al 8 jaar niet meer onder ons, maar toch een prachtig 2 in 1 portret kunnen maken van een bestaande foto van hem en deze samengevoegd met een foto van zijn broer die we in mijn fotostudio hebben gemaakt.

Geen dag uit hun gedachten en geen minuut uit hun hart.

❤️


  • 2in1 portret maken met bestaande foto’s.

Het is mogelijk om een bestaande foto van de overledene en een zelfgemaakte foto samen te laten voegen. Je ontvangt tips hoe je het beste zelf de foto kunt maken. De uiteindelijke foto wordt voorzien van een achtergrond naar keuze. €150,-

Isabelle wilde haar vriend verrassen met een 2 in 1 foto van hem met zijn overleden vader. Een hele stoere foto diende als basis. Isabelle heeft zelf de foto’s genomen van haar vriend en deze naar mij gestuurd.

Uit het oog is niet uit het hart

❤️


Vlinder toevoegen aan foto

Heb je een vlinder kindje dan kun je ook een vlinder aan de foto laten toevoegen. Er is keuze uit meerdere mooie vlinders. (€12,50)

Vlinderfoto | schaduwfoto's