Schaduwfoto

Schaduwfoto: Voor altijd in ons hart

Halverwege een zwangerschapsfotoshoot werd er opeens een vlinder uit een tas gevist en werd me gevraagd of deze ook mee op de foto kon. Ze vertelden me dat dit eigenlijk hun 3e zwangerschap was en dat helaas hun allereerste kindje, een zoontje, met 22 weken was overleden in de buik.  Door middel van dat vlindertje zou ook dit kindje er een beetje bij zijn. Ik vond dit zo ontroerend en ben daar over na gaan denken en ben daar later mee aan de slag gegaan met als resultaat een zogenaamde ‘schaduwfoto’. Een foto met hun overleden zoontje, als een schaduw aan hun zijde. Een foto zoals het eigenlijk had moeten zijn: het gezinnetje compleet.

De reactie die ik van hun kreeg toen ze de foto’s ontvingen is voor mij onbetaalbaar en een stimulans om hiermee door te gaan.  Zo fijn om mensen blij te kunnen maken.

Alleen maar liefde

I.v.m. drukke werkzaamheden is het  (tijdelijk) niet mogelijk om schaduwfoto’s te laten maken. 

Heb je zelf een vlinderkindje of een andere dierbare die er niet meer is, neem dan contact met mij op zodat we samen kunnen bekijken hoe we een mooie foto(serie) van jullie samen kunnen maken. Je kunt een van mijn pakketten kiezen, daarbovenop komt € 75 voor de schaduwfoto.

Bestaande foto

Heb je zelf al een mooie foto, bijvoorbeeld van je bruiloft of vakantie dan kun je aan deze foto ook jouw dierbare laten toevoegen als schaduw of door middel van een vlinder.

 

Schaduwfoto Anja Versteden Fotografie

Schaduwfoto Anja Versteden Fotografie

 

Een vlinderfoto is ook mogelijk.

Vlinderfoto | schaduwfoto's

Schaduw toevoegen op bestaande foto: €75

Vlinder toevoegen op bestaande foto: €20