Zwangerschapsshoot in studio

Zwangerschapsfotoshoot.studio.

Er groeit een klein wondertje in je buik. Gefeliciteerd! Een zwangerschap is een mooi moment om vast te laten leggen tijdens een zwangerschapsshoot. Dit kan op een mooie buiten locatie of bij je thuis maar ook in mijn fotostudio in Liempde.

Mijn stijl kun je als puur en warm omschrijven, zonder poespas en grote felgekleurde jurken die je normaal gesproken ook niet aandoet. We maken daarom foto’s in je eigen kleding. Je kunt eventueel ook gebruik maken van enkele (eenvoudige) jurken/kimono’s die in mijn studio aanwezig zijn. Dit is vaak een mooie aanvulling en zorgt voor diversiteit in de foto’s.

Een blote buik is ook erg mooi maar is natuurlijk niet verplicht. Alles mag, niets moet.

Heb je last van striae? Op verzoek kan ik dit retoucheren!

Wat doe je aan tijdens de zwangerschapsshoot in de fotostudio?

  • Strakke (lange) jurken of shirts doen het altijd goed.
  • Rustige kleding, in zachte kleuren.
  • Geen drukke prints, ruiten of strepen. Een patroontje mag en kan zelfs leuk zijn, maar zorg dat het subtiel is of over het hele kledingstuk hetzelfde
  • Kies voor luxe stoffen (kant, chiffon). 
  • Kleding waar je de huid doorheen kunt zien, is vaak erg mooi.
  • Luxe lingerie
  • Let er op om geen knellende kleding of strakke broek aan te doen voorafgaand aan de fotoshoot! Ook geen skinny jeans! Je ziet dan de naad over je been lopen.
  • Laat je partner ook extra kleding meenemen zodat we kunnen combineren.

Het is fijn als u extra setjes kleding meeneemt. Extra accessoires zoals een hoed of sjaal kunnen een extra dimensie geven aan het beeld. Neem deze dus vooral mee!

Heb je een leuk idee gezien dan hoor ik dat graag, dan gaan we daar mee aan de slag zodat we straks foto’s hebben zoals jij het wilt.

Spiegelfoto

Het is ook mogelijk om een ‘gespiegelde foto’ te laten maken. Je komt dan nog een keertje terug om exact dezelfde foto te maken maar dan met je baby op je buik. Een mooie herinnering aan jouw zwangerschap en pasgeboren baby! Twee prachtige momenten in één foto.

Toch liever foto’s op een mooie locatie maken? Kijk eens op mijn andere pagina voor voorbeelden.