Zwangerschapsfotoshoot

Zwangerschaps fotoshoot De Ijzeren Man in Vught
Zwangerschapsfotoshoot

Ik houd van natuurlijk licht bij een zwangerschapsfotoshoot, een ongedwongen sfeer en veel scherpte-diepte in mijn foto’s.

Het liefst fotografeer ik op een mooie buitenlocatie maar  in de winter kan het fijn zijn om gewoon bij jullie thuis foto’s te maken. Ik ga op zoek naar de plekjes bij jullie waar het licht het mooist naar binnen valt. Ook kun je voor een zwangerschapsfotoshoot terecht in mijn fotostudio

Kledingadvies

Zorg bij het uitzoeken van je kleding voor rustige, natuurlijke tinten zonder prints. Denk aan beige/gebroken wit/bruin/blauw/groen/grijs/zwart. Zorg er vooral voor dat je mooie buik wordt geaccentueerd.

Als je foto’s wil van je blote buik is het belangrijk dat je geen knellende kleding draagt op de dag van de fotoshoot. 

Tip: bestel online iets moois voor de fotoshoot en stuur het daarna eventueel retour.

Je buik is op z’n mooist tussen de 32 en 38 weken. Aan de hand van jullie persoonlijke wensen zal ik de foto’s maken.

Heb je een idee gezien dat je leuk lijkt? Bespreek dit van te voren met mij zodat we deze foto’s optimaal kunnen maken! Om ervoor te zorgen dat zwangerschapsreportage niet te eenzijdig wordt mogen jullie ook in andere samenstellingen op de foto. Denk aan eventuele broertjes of zusjes met alleen de buik, of samen met je partner etc. Tijdens de zwangerschapsfotoshoot komen al jullie wensen aan bod. Natuurlijk is het mogelijk om een keer van outfit te veranderen als dit gewenst is.

Is het slecht weer of wil je liever foto’s gemaakt in mijn fotostudio? Dan kan uiteraard ook!