Zwangerschap

Zwangerschapsfotoshoot 

Je buik is op z’n mooist tussen de 33 en 38 weken. Aan de hand van jullie persoonlijke wensen overleggen we op welke prachtige buitenlocatie we de foto’s gaan maken.

We spreken af op de locatie en tijdens de shoot worden hier meerdere foto’s van jou en natuurlijk de dikke buik gemaakt, daar draait het allemaal om met zwangerschapsfotoshoot. We doen waar jij je prettig bij voelt. Niks moet en alles mag. Heb je een idee gezien dat je leuk lijkt? Bespreek dit van te voren met mij zodat we deze foto’s optimaal kunnen maken! Om ervoor te zorgen dat zwangerschapsreportage niet te eenzijdig wordt mogen jullie ook in andere samenstellingen op de foto. Denk aan eventuele broertjes of zusjes met alleen de buik, papa en mama samen etc. Tijdens de zwangerschapsfotoshoot komen al jullie wensen aan bod. Natuurlijk is het mogelijk om een keer van outfit te veranderen als dit gewenst is. 

Je ontvangt van mij de mooiste foto’s bewerkt en op groot formaat, deze worden via Wetransfer naar je verstuurd. Op deze manier kun je er mee doen wat je wilt. 

 Boekt u een zwangerschapsshoot samen met de ALL-inclusive geboortereportage dan krijgt u een mooie korting! 

(vraag naar de voorwaarden)

 

Photography is a way of feeling, of touching, of loving.

What you have caught on film is captuted forever… It remembers little things, long after you haven forgotten everything.”  

Aaron Siskind

Klik op de foto’s om ze te vergroten. Meer reportages en verhalen vind je in mij BLOG