Twee gezichten in een foto | Dubbelportret

Dubbelportret | Twee gezichten in een foto

Twee gezichten in een foto | Dubbelportret

Het 2in1 Portret wordt door mij zorgvuldig samengesteld tot een uniek kunstwerk. De foto’s die ik  gebruik voor de twee gezichten in een foto worden eerst in mijn fotostudio in Liempde gemaakt. Er worden meerdere foto’s genomen zodat ik bij het samenstellen de twee foto’s kan uitzoeken die het beste bij elkaar passen. Je mag hiervoor een zwart kledingstuk meenemen. Dit kan een simpel zwart t-shirt zijn met een ronde of v-hals maar het kan ook een doorschijnend truitje of blouse zijn. Elke zwart kledingstuk kan in principe, net wat je leuk vindt. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat beide personen of het zelfde kledingstuk aandoen of kleding hebben wat aan de hals hetzelfde sluit.

Een 2 in 1 portret kan worden gemaakt vanaf de leeftijd van ongeveer 1,5 jaar. Het kindje moet namelijk kunnen zitten en in de camera kunnen kijken. Ik heb al vele kindjes op de foto gezet en heb alle geduld om er het maximale uit te halen.

Alle combinaties zijn mogelijk.  Ouder-kind, broertjes, zusjes, broer en zus.  Je zult zien dat je meer op elkaar lijkt dan je in eerste instantie denkt!

Het is telkens weer een verrassing hoe het dubbelportret gaat worden!

Wil je meer informatie en portretten bekijken? Neem hier eens kijkje!

 

Twee gezichten in een foto | Dubbelportret

 

Twee gezichten in een foto | Dubbelportret

twee halve gezichten in foto portret
Zus & Broer 10 en 7 jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *