Welkom op mijn website!

Welkom op mijn website ! 

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!  Enkele jaren geleden heb ik de stap genomen om me volledig te gaan richten op fotografie, soms moet je dingen gewoon doen in plaats van alleen maar denken wat als………..? Nadat ik een zware periode van ziek zijn had afgesloten, besloot ik om zoveel mogelijk dingen te doen die ik belangrijk vind en waar ik veel energie van krijg. En van fotografie word ik heel gelukkig!

Een sprong in het diepe, een eigen bedrijf waar ik al mijn creativiteit en energie in kwijt kan. Ik had nooit verwacht dat het zo zou gaan lopen. Zo zie je maar, soms komt er iets op je pad of gebeurt er iets in je leven waardoor je andere keuzes gaat maken. Als je het niet probeert, dan weet je nooit of het zal lukken! Dus mocht je ergens ooit over twijfelen, gewoon doen!

Heb je interesse in een mooie geboortereportage, zwangerschapsshoot, newborn lifestyleshoot of een fotoshoot  dan hoor ik dat graag!

Neem een kijkje!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *