Geboorte van Faith ♡

Ruggenprik

Sharon zou met de 37 weken worden ingeleid. Ik volgde daarom de ontwikkelingen op de geplande dag op de voet maar omdat Sharon maar niet kon ontspannen besloot ik om dan maar wat vroeger naar het ziekenhuis te gaan zodat ze misschien wat meer rust in haar hoofd zou krijgen. Daar trof ik een Sharon aan die het heel zwaar had en veel pijn had.

Eigenlijk wilde Sharon geen ruggenprik maar de pijn werd zo erg dat ze niet meer anders kon. Helaas moest ze nog bijna een uur wachten voordat er een OK vrijkwam.

Maar wat een verschil toen ze terugkwam!  Je kunt echt spreken van een Sharon voor de ruggenprik en een Sharon na de ruggenprik! Voor de ruggenprik was ze erg in zichzelf gekeerd, had ze veel pijn en last van alle geluiden in de kamer maar toen ze na de ruggenprik terug werd gebracht op de kamer, werd ze al kwebbelend en lachend de kamer binnen gereden. Heerlijk! Nu herkende ik Sharon weer!  

Beetje hulp

Sharon had weeën die telkens heel kort duurden. Heel vervelend want zo schoot het steeds maar een heel klein stukje op.  Toen na een hele tijd van persen bleek dat ze al een half uur niets meer was opgeschoten werd besloten om de gynaecoloog erbij te halen om te kijken wat de mogelijkheden zouden zijn. Sharon ging er al vanuit dat het een keizersnede zou worden maar de goedlachse arts besloot dat hij een handje zou helpen d.m.v. de vacuümpomp.  En zo werd de baby binnen 5 minuten na binnenkomst van de gynaecoloog geboren!

Welkom lief meisje

Faith heet ze, een prachtig meisje met een gewicht 3090 gram en 50 cm lang.  Wat waren papa en mama gelukkig. Ze konden hun ogen niet van hun kleine meisje afhouden en eindelijk konden de oma’s, opa, tante en oom die al uren beneden zaten te wachten hun kleinkind en nichtje rond middernacht komen bewonderen.

Nadat ik ook nog de kennismaking met de familie, het controleren en aankleden van Faith had vastgelegd was het om half 2 ‘s-nachts tijd voor mij om te gaan. Ik was precies de klok rond in het ziekenhuis geweest.  Moe maar voldaan!

Heel veel geluk gewenst met jullie zo enorm gewenste dochter Faith! 🍀

Ga hier naar het geboorteverhaal van Eva.

Meer informatie over geboortefotografie vindt u hier

Locatie: Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch