De geboorte van Noud

Snelle bevalling

Het was de bedoeling om in het ziekenhuis te bevallen van hun eerste kindje maar baby Noud kwam zo snel dat het toch een thuisbevalling werd!  

Op woensdagmorgen stuurde ik een WhatsApp berichtje naar Anouck om te laten weten dat ik sinds de vorige dag standby voor hun stond.   Gaat ’s nachts al de telefoon en is het Ralph die me verteld dat Anouck weeën heeft en dat de verloskundige over 1,5 uur terug zal komen.  Ik ben klaarwakker. Wat zal ik doen? Nog proberen te slapen of ga ik me aankleden. Ik kies voor het laatste en dat is maar goed ook want een uurtje later belt Ralph dat de weeën al erg regelmatig zijn. Snel naar hun huis en daar aangekomen ligt Anouck op bed de weeën op te vangen.  Haar vliezen waren onder de douche gebroken en toen was er geen houden meer aan. 

In het ziekenhuis willen bevallen

Het plan was eigenlijk dat ik eerst naar hun huis zou gaan om daar het een en ander vast te leggen om daarna met z’n allen naar het ziekenhuis in Eindhoven af te reizen om daar de bevalling vast te leggen. Maar zoals altijd was ook deze geboorte niet te regisseren. 

Toen ik hun slaapkamer instapte had ik nog heel even de tijd om vast te leggen hoe Anouck de weeën aan het opvangen was en ongeveer 10 minuten later mocht ze al gaan persen. Anouck was in opperste concentratie en na enkele persweeën werd, heel kalm en rustig, hun zoon Noud om 5.26 uur geboren. Een knappe kerel met alles erop en eraan. 47,5 cm lang en 2840 gram schoon aan de haak! 

Oergevoel

Bij Ralph kwam meteen het papa oergevoel naar boven toen hij zijn zoon zag en hij zei dan ook:  hij hoort bij ons en we laten hem nooit meer gaan!   Zo is dat Ralph, love him till the moon and back!

Noud is in een warm en liefdevol nestje terecht gekomen, dat is zeker. 

Die dag ben ik nog twee keer teruggegaan om ook de kennismaking met de oma’s en opa’s te fotograferen. Ook zij horen erbij om het geboorteverhaal compleet te maken.

Nogmaals hartelijk gefeliciteerd lieve Anouck en Ralph.  

Dankjewel dat ik dit mooie moment voor jullie heb mogen vastleggen. Ik wens jullie heel veel geluk met z’n drietjes! 🍀🍀🍀

de geboorte van noud

De Geboorte van een baby (1)

Bevalling gefotografeerd

geboortefoto's

Geboortefotograaf Anja Versteden

Geboortefotografie Brabant

De mooiste geboortefoto;s

baby gewogen na geboorte

hoe zat de baby in de buik?

De geboorte vastgelegd door geboortefotograaf Anja Versteden

Welkom lief kindje

Op zoek naar een geboortefotograaf?

Mooie momenten bij geboorte

bevallingsfotograaf

Thuisgeboorte

Bevallingsfotograaf  

 

Ga hier naar het volgende geboorteverhaal van Rox

Wil je weten hoe geboortefotografie in zijn werk gaat? Lees hier meer over.