Over Anja

Over Anja, de fotograaf
Foto door Sandy Peters

Geboortefotograaf zijn is een erg intensief beroep, ik noem het ook meer een lifestyle. Je moet elk moment van de dag weg kunnen rennen om naar een bevalling te gaan. Ik kan dat. Mijn kinderen zijn op een leeftijd dat ze zichzelf wel kunnen redden, mocht ik een dag en/of nacht weg zijn.  Aan de andere kant werk ik ook veel thuis als ik foto’s moet bewerken, albums maak en alles wat er nog meer bij komt kijken.

Geboortefotografie – bevallingsfotografie

Ondertussen heb ik al vele bevallingen en reportages mogen fotograferen. Ik ben onopvallend bij de bevalling aanwezig. Het is jullie moment, ik ben er alleen maar om dit vast te leggen. Met mijn ervaring kun je ervan uitgaan dat je een rustige, betrouwbare, professionele en betrokken geboortefotograaf naast je bed hebt staan.

Uiteraard fotografeer in ten alle tijden zónder flits. Dit kan prima omdat ik heb geïnvesteerd in professionele full-frame camera’s en lichtsterke lenzen.

Geboortefotografie kan overal, zowel thuis als in het ziekenhuis. Ook bij een keizersnede! Ik probeer zodanig foto’s te maken dat je het fotoalbum aan iedereen kunt laten zien. Er wordt niets gefotografeerd wat je niet wilt. Als geboortefotograaf weet ik wat ik kan verwachten en wat de belangrijke momenten zijn.

Werkgebied

Ik werk voornamelijk in Noord Brabant, Gelderland, Limburg, Utrecht, Zuid Holland en delen van België. Zeg maar tot ongeveer een straal van 100 km vanaf Den Bosch. Ik woon vlak aan de A2 en kan snel ter plaatse zijn.

Lijkt het je wat? Neem dan contact op. Ik kom graag een keer kennismaken!

Of neem snel een kijkje op mijn pagina met geboortefotografie.

Naast geboortefotografie kun je me ook regelmatig vinden in de natuur, in een stad of gewoon bij iemand thuis waar ik zwangere stellen, pasgeboren baby’s en gezinnen op de gevoelige plaat vastleg. Sinds kort ben ik de trotse eigenaar van een heuse fotostudio en daar kan ik vooral mijn creativiteit kwijt. Op verzoek maak ik prachtige portretten of nog leuker een 2 in 1 portret en bewerk deze zodanig dat je een waar kunststuk aan de muur kunt hangen.

 

“Photography is a way of feeling, of touching, of loving.

What you have caught on film is captuted forever… It remembers little things, long after you have forgotten everything.”  

Aaron Siskind

 

Wil je op de hoogte blijven van mijn fotografische avonturen? Volg me dan op Facebook!