Newborn

Newbornshoot, maar dan anders!

Binnen enkele weken na de geboorte kom ik bij jullie thuis langs voor de newborn lifestyleshoot oftewel een kraamreportage. Meestal is dit ongeveer 2 weken na de geboorte tot ongeveer twee maanden. Later kan natuurlijk ook, een lifestyleshoot kan op elke moment in het leven.  In alle rust kom ik alle kleine details van jullie baby vastleggen. Jullie baby staat centraal in deze fotoshoot maar als broertje(s) en of zusje(s) ook zin hebben mogen zij ook met hun babybroertje/zusje op de foto. Net als papa en mama. Niets hoeft, alles mag.

Een Newborn lifestylereportage kan ook als je kindje al wat groter is, bij een paar weken of een paar maanden oud. Elke periode heeft z’n charmes.

Deze fotoshoot duurt ongeveer 1,5 uur, de tijd kan variëren aangezien we het op het tempo van jullie kindje(s) doen. Voedingen, verschoningen of huil-momentjes, geen enkel probleem, we nemen de tijd.

Daglicht

Fotograferen doe ik met natuurlijk licht, om zo de zachtheid en de natuurlijkheid van het moment vast te leggen. Geen flitsen of felle lampen. Ik ben daardoor erg afhankelijk van de ruimte waarin ik mag fotograferen en de hoeveelheid daglicht die daar naar binnen komt. Hoe meer licht, hoe beter dit is voor de rustieke uitstraling van de foto’s. Alle gordijnen mogen dus open. Daarnaast is een opgeruimd huis van groot belang. Zorg dat de woonkamer, slaapkamer van de ouders (liefst met een licht, neutraal dekbedovertrek) en de babykamer netjes zijn. De babykamer fotografeer ik ook graag (ook al slaapt de kleine bij jullie op de kamer in een wiegje) Als het netjes is in huis, kunnen we op verschillende plekken fotograferen en kan ik ook meer variatie aan foto’s leveren.

Kledingadvies

Het is fijn als jullie kleding op elkaar afgestemd is. Vooral lichte of zachte kleuren doen het altijd goed op de foto. Stem de kleding ook op elkaar af. Ik ben gek op blote babyvoetjes, dus sokjes hoeft je kindje niet aan. Natuurlijk is het ook mooi om foto’s te maken van het kindje in alleen een (lichte) goed passend rompertje. Zorg dan wel dat het warm genoeg is in huis.

Natuurlijk maak ik ook een babyportretje om mee te pronken!

Na de fotoshoot ontvangen jullie  alle (minimaal 30) zorgvuldig door mij uitgekozen en bewerkte foto’s in hoge resolutie. En als kers op de taart zal ik een prachtig fotoalbum voor jullie maken.

Hieronder zie een kleine greep uit mijn foto’s. Wil je complete reportages zien, scrol dan even naar beneden.

 

(Klik op de foto om gewenste reportage te zien)

Alle newborn reportages maak ik met veel liefde voor de ouder(s). Onderstaande reportages en foto’s mag ik met instemming van de ouder(s) delen. 

Kraamreportage newborn
De eerste weken samen | Luca

 

Kleurrijke Kraamreportage | Newborn
Kleurrijke kraamreportage | Liza ♡

 

Newborn lifestyle fotografie
Newborn Lifestyle | Nine ♡

 

Kraamtijd fotoshoot
Liefdevolle kraamreportage | Ronan ♡

 

Kraamreportage Newborn Lifestyle
Ontspannen kraamreportage | Duco ♡

 

Kraamreportage in Liempde
Kraamreportage Xavi ♡
Kraamreportage
Paar weken in het ziekenhuis | Thomas ♡

 

Kraamreportage
Kraamreportage | Reaven ♡  

Wil je op de hoogte blijven van mijn fotografische avonturen? Volg me dan op Facebook!