Newborn

Newborn lifestyleshoot / Kraamreportage

Binnen enkele weken na de geboorte kom ik bij jullie thuis langs voor de newborn lifestyleshoot. In alle rust kom ik alle kleine details van jullie baby vastleggen. Jullie baby staat centraal in deze fotoshoot maar als broertje(s) en of zusje(s) ook zin hebben mogen zij ook met hun babybroertje/zusje op de foto. Net als papa en mama. Niets hoeft, alles mag. 

Deze fotoshoot duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur, de tijd kan variëren aangezien we het op het tempo van jullie kindje(s) doen. Voedingen, verschoningen of huil-momentjes, geen enkel probleem, we nemen de tijd. 

Fotograferen doe ik met natuurlijk licht, om zo de zachtheid en de natuurlijkheid van het moment vast te leggen. Geen flitsen of felle lampen. Alleen ik en mijn camera. Zo probeer ik iedereen zo natuurlijk mogelijk vast te leggen, zonder te poseren, precies zoals jullie zijn.

Bij een kraamreportage / newborn lifestyleshoot komt ook de omgeving op de foto. Zorg er daarom voor dat in ieder geval de woonkamer, de babykamer en de slaapkamer van de ouders is opgeruimd (liefst met een neutraal dekbedovertrek). Over het algemeen worden op deze plaatsen de foto’s gemaakt. Met mooi helder licht krijg je het mooiste resultaat, alle gordijnen mogen dus open!  

Na de fotoshoot ontvangen jullie  alle (minimaal 30) zorgvuldig door mij uitgekozen en bewerkte foto’s in hoge resolutie. En als kers op de taart zal ik een prachtig fotoalbum voor jullie maken.

(Klik op de foto om gewenste reportage te zien)

Alle newborn reportages maak ik met veel liefde voor de ouder(s). Onderstaande reportages en foto’s mag ik met instemming van de ouder(s) delen. 

Kraamtijd fotoshoot
Kraamreportage Ronan ♡

 

Kraamreportage in Liempde
Kraamreportage Xavi ♡

 

Kraamreportage
Newborn lifestyleshoot (kraamreportage) Thomas ♡

 

Kraamreportage
Kraamreportage van baby Reaven 

Wil je op de hoogte blijven van mijn fotografische avonturen? Volg me dan op Facebook!