Kleurrijke kraamreportage | Liza

Kleur

Dat niet alles wit en naturel hoeft te zijn bewijst deze kleurrijke kraamreportage. Prachtige kleuren door het hele huis en perfect op elkaar afgestemd zorgen voor een mooie en warme uitstraling.

Het Melkmeisje Kraamreportage
Het melkmeisje
Zwangerschap en geboorte

Soms word je heel dicht toegelaten als fotograaf tot mensen. Zo ook  bij de ouders van Liza. In het voorjaar heb ik  hun zwangerschap mogen vastleggen in de De Kampina  in Boxtel tijdens een mooie wandeling tegen zonsondergang.  Heb ze daarna de hele zwangerschap gevolgd en op 8 juli werd dan eindelijk Liza geboren na een zwangerschapsschap van 41 weken en 6 dagen! De bijzondere geboorte heb ik ook mogen vastleggen als geboortefotograaf in het Antonius ziekenhuis in Utrecht.

Kraamtijd

Als toetje mocht ik bijna 2 weken later de o zo speciale kraamperiode vastleggen, ook wel een Newborn lifestyle reportage genoemd. Geen geposeerde houdingen maar fotograferen zoals het in werkelijkheid is.

Het Melkmeisje

De  laatste foto van deze serie heeft van mij de titel Het Melkmeisje gekregen a la Johannes Vermeer. De kleuren geel en blauw, het prachtige licht dat zo mooi naar binnen valt en het meisje dat lekker melk drinkt bij mama maken het plaatje compleet.   Als natuurlijk licht fotograaf gaat mijn hart hier sneller van kloppen! Zo’n prachtig tafereeltje 😍

Met dank aan de ouders van Liza voor het mogen delen van deze reportage!

Naar Newborn lifestyle reportage van Nine