Fotoshoots op locatie

Fotoshoot op locatie
Fotoshoot

Wil jij een fotoreportage met je geliefde, je vriendinnen, je gezin of wie dan ook?  Er is niets leukers dan samen op de foto gaan. Ik neem ruim de tijd voor jullie fotoshoot. In diverse settings leg ik jullie  op de gevoelige plaat vast. Een uitgebreide fotoreportage met mooie resultaten, daar gaan we voor. We maken deels spontane foto’s maar ook geposeerde foto’s. Zo hebben jullie een mooie herinnering van jullie samen!

Tijdens het laatste uurtje van een zonnige dag kun je waanzinnig mooie foto’s maken. Dit gouden uurtje oftewel golden hour genoemd is uitermate geschikt voor een shoot als deze: Loveshoot

Een fotoshoot in mijn fotostudio behoort ook tot de mogelijkheden!

Wil je op de hoogte blijven van mijn fotografische avonturen? Volg me dan op Facebook of Instagram