Geboortefotografie

Zwanger? Boek nu uw geboortefotograaf !

 

Unieke gebeurtenis voor altijd vastgelegd.

Een van de mooiste momenten uit je leven is de geboorte van je kindje. Een bevalling is een achtbaan van emoties, je weet nooit van te voren hoe het zal gaan. Er gebeurt zoveel dat je je achteraf niet meer zo goed kunt herinneren hoe de geboorte is verlopen. Ik ga deze kostbare momenten voor je vast leggen zoals de oerkracht die in je boven komt, de onvoorwaardelijk steun van je partner en die liefde die hierbij komt kijken voor elkaar en voor je kindje. Jij kunt je volledig focussen op de geboorte van je baby! 

Als geboortefotograaf zal ik op de achtergrond aanwezig zijn en zal op een integere manier de geboorte vastleggen. Ik zal niet fotograferen vanaf het voeteneinde maar kies een zodanig standpunt dat ik wel alles vastleg maar dat er geen intieme delen te zien zijn.

Kennismakingsgesprek.

Graag kom ik langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik kan jullie dan alles vertellen over geboortefotografie en kunnen jullie je wensen uitspreken en uitgebreid vragen stellen.

De bevalling

Vanaf 37 weken hou ik rekening met jullie bevalling en vanaf 38 weken sta ik echt ‘op wacht’. Ik blijf in een straal van 45 minuten rondom mijn huis zodat ik snel bij jullie kan zijn.  Ik ben ten alle tijden geboortefotograaf! Wanneer de weeën zijn begonnen nemen jullie telefonisch contact met mij op en vanaf ongeveer 5 cm ontsluiting ben ik erbij. Jullie mogen me daarvoor gewoon uit bed bellen!

Na de geboorte blijf ik nog ongeveer 2 uur om de laatste fase vast te leggen. Juist deze eerste momenten met jullie baby zijn prachtige, kostbare momenten. Het opmeten, wegen en het testen van de baby zijn ook mooie momenten die ouders vaak niet meekrijgen. Ook het eerste flesje of drinken aan de borst en de kennismaking met broertjes, zusjes, opa en oma, zijn prachtige moment om vast te leggen.

Of de bevalling nu lang of kort duurt, ik blijf de gehele bevalling. Er is geen tijdslimiet.

Werkgebied geboortefotograaf

Ik werk voornamelijk in Noord-Brabant, Gelderland, Noord-Limburg, Utrecht, Zuid-Holland tot ongeveer een straal van 100 km vanaf Den Bosch.

Mijn geboortefotografie portfolio zie je hieronder.  Wilt u complete geboortereportages zien, scroll dan helemaal naar beneden. Of kijk boven in het menu.

Hieronder vind je enkele geboortereportages

(klik op de foto om de gehele reportage in te zien)

Alle geboortereportages maak ik met veel liefde voor de ouder(s). Onderstaande prachtige geboorteverhalen en foto’s mag ik met instemming van de ouder(s) delen. 

 

Bevallingsfotografie Den Bosch
Jeroen Bosch ziekenhuis | Eindelijk Guusje geboren ♡
Jeroen Bosch Ziekenhuis Geboortefotograaf
Met persweeën naar het Ziekenhuis | Logan ♡
Geboortefotografie Jeroen Bosch ziekenhuis
Welkom Lieve Faith ♡
Hands-off badbevalling
Hands-off badbevalling van Eva ♡
Snelle bevalling | Noud ♡
Het geboorteverhaal
Het geboorteverhaal van Rox ♡
Vlotte thuisbevalling in Boxtel
Thuisbevalling van Livan ♡
Bevallingsfotografie Eindhoven-Den bosch.
Hoera het is een meisje! Jenna ♡
Bevallingsfotografie Brabant
Indrukwekkende bevalling van een tweeling | Rea & Emiel ♡♡
Lotus bevalling
Beveiligd: Lotus bevalling | Vince ♡

Wat kost het?

Wil je weten wie die vrouw achter de camera is? Kijk dan hier!   

Wil je op de hoogte blijven van mijn fotografische avonturen? Volg me dan op Facebook!

Interesse of vragen?

Neem contact met me op!

Opleiding genoten bij Marry Fermont