Geboortefotografie

 Voor 2020 neem ik (tijdelijk) geen geboortes meer aan. 

Hoe zat de baby in de buik? Fotograaf

Unieke gebeurtenis voor altijd vastgelegd.

Een van de mooiste momenten uit je leven is de geboorte van je kindje. Een bevalling is een achtbaan van emoties, je weet nooit van te voren hoe het zal gaan. Er gebeurt zoveel dat je je achteraf niet meer zo goed kunt herinneren hoe de geboorte is verlopen. Ik ga deze kostbare momenten voor je vast leggen zoals de oerkracht die in je boven komt, de onvoorwaardelijk steun van je partner en die liefde die hierbij komt kijken voor elkaar en voor je kindje. Jij kunt je volledig focussen op de geboorte van je baby! 

Als geboortefotograaf zal ik op de achtergrond aanwezig zijn en zal op een integere manier de geboorte vastleggen. Ik zal niet fotograferen vanaf het voeteneinde maar kies een zodanig standpunt dat ik wel alles vastleg maar dat er geen intieme delen te zien zijn.

Kennismakingsgesprek.

Graag kom ik langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik kan jullie dan alles vertellen over geboortefotografie en kunnen jullie je wensen uitspreken en uitgebreid vragen stellen.

De bevalling

Vanaf 37 weken hou ik rekening met jullie bevalling en vanaf 38 weken sta ik echt ‘op wacht’. Ik blijf in een straal van 45 minuten rondom mijn huis zodat ik snel bij jullie kan zijn.  Ik ben ten alle tijden geboortefotograaf! Wanneer de weeën zijn begonnen nemen jullie telefonisch contact met mij op en vanaf ongeveer 5 cm ontsluiting ben ik erbij. Jullie mogen me daarvoor gewoon uit bed bellen!

Na de geboorte blijf ik nog ongeveer 2 uur om de laatste fase vast te leggen. Juist deze eerste momenten met jullie baby zijn prachtige, kostbare momenten. Het opmeten, wegen en het testen van de baby zijn ook mooie momenten die ouders vaak niet meekrijgen. Ook het eerste flesje of drinken aan de borst en de kennismaking met broertjes, zusjes, opa en oma, zijn prachtige moment om vast te leggen.

Of de bevalling nu lang of kort duurt, ik blijf de gehele bevalling. Er is geen tijdslimiet.

****

Met het Catharina ziekenhuis in Eindhoven heb ik een contract dat ik zowel op de verloskamers als de OK mag fotograferen.

 

Alle geboortereportages maak ik met veel liefde voor de ouder(s). Onderstaande prachtige geboorteverhalen en foto’s mag ik met instemming van de ouder(s) delen. 

Bevallingsfotografie Utrecht
Geboren in Sint Antonius zkh Utrecht | Liza
Bevallingsfotografie Den Bosch.039
Eindelijk Guusje geboren
Jeroen Bosch Ziekenhuis Geboortefotograaf
Met persweeën naar het ziekenhuis | Logan
Geboortefotografie Jeroen Bosch ziekenhuis
Welkom lieve Faith
Hands-off badbevalling
hands-off badbevalling| Eva
Bevallingsfotograaf
Snelle bevalling | Noud
Vlotte thuisbevalling
Thuisbevalling | Livan
Uw geboortefotograaf voor Brabant
Het geboorteverhaal | Rox
Bevallingsfotografie Eindhoven-Den bosch.
Hoera! Het is een meisje | Jenna
Bevallingsverhaal premature tweeling
Tweeling | Rea & Emiel
31.Het geboorteverhaal.WS.
Portfolio geboortes. Van alles wat!
796A5030
Toch een thuisbevalling | Tess
Lotus bevalling
Beveiligd: Lotus bevalling | Vince
Geboortefotografie Diaconessenhuis Utrecht
Beveiligd: Diaconessenhuis | Utrecht
796A3224
Beveiligd: Rijnstate Arnhem | Fenna
Keizersnede | sectio Elkerliek Helmond
Beveiligd: Keizersnede | Elkerliek Helmond
796A8399
Beveiligd: ETZ Elisabeth Tilburg | Dailey
Bernhoven Ziekenhuis Uden.43
Beveiligd: Bernhoven Uden | Elize
Catharina ziekenhuis eindhoven
Beveiligd: Catharina Eindhoven | Bram
796A8326
Beveiligd: Thuis badbevalling | Gijs
007.Geboortereportage.796A9633
Beveiligd: Jeroen Bosch Den Bosch | Yva
Ooievaar.ws
Beveiligd: JBZ Den Bosch | Lexie
Verrassend snelle geboorte
Beveiligd: Vayjen | JBZ Den Bosch
Maxima medisch centrum
Beveiligd: Vaya | Maxima M C Veldhoven
Kraamhotel Fam.
Beveiligd: Willem | Kraamhotel Fam Tilburg
Geboren in St. Anna ziekenhuis
Beveiligd: Jacquelynn | St. Anna ziekenhuis
796A0778
Beveiligd: Fleur | Jeroen Bosch ziekenhuis
Beveiligd: Welkom lieve Lili | Catharina Ziekenhuis